Platform over design en techniek in de keukenbranche
Overig

Design opbergruimte voor iedereen die van esthetiek houdt

vauthsagel_planero_cs

9 januari 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Sinds haar oprichting is het nastreven van optimale functionaliteit een top prioriteit voor Vauth-Sagel. Het bedrijf streeft al jaren naar perfectie in design. Het resultaat zien we terug in producten die het interieur van (opberg)meubelen een compleet nieuwe look and feel geven met elegante details en comfortabele functionaliteit.

Planero is het eerste schappensysteem met een vlak, stalen design van de hand van Vauth-Sagel. Het systeem geeft een grote toegevoegde waarde en een hoge kwaliteit aan de ruimtes achter het front.

Vauth-Sagel

“Mensen zijn onze hoofdprioriteit”
Een uitspraak van Claus Sagel, CEO bij Vauth-Sagel, waarmee hij in een notendop de activiteiten van het bedrijf opsomt. “Onze producten combineren functionaliteit, design en comfort. Planero is daar een perfect voorbeeld van.” Planero is een schappensysteem met bladen, geschikt om bijna overal in te passen. De componenten en meubelen worden direct beïnvloed door de lifestyle en esthetische wensen van de gebruiker. Alhoewel de technische componenten nauwelijks zichtbaar zijn, zorgen zij wel voor een ogenschijnlijk magisch gevoel van comfort. Het goed doordachte en systematisch werkende product biedt de mogelijkheid om opbergruimten in meubelen op een perfecte manier te organiseren. Daarmee past Planero naadloos in het Vauth-Sagel programma.

Vauth-Sagel

VS Tal Larder met Planero.

Vlak design combineert esthetische aantrekkingskracht met comfort
“Planero is een prachtige manier om te laten zien hoe dynamisch we geworden zijn”, zegt Claus Sagel. Allerhande manden zijn al tientallen jaren onderdeel van de kerncompetenties van het bedrijf. Van oorsprong werden deze gemaakt van gebogen ijzerdraad. Planero, met haar vlakke design, demonstreert de breedte van de expertise van Vauth-Sagel. Het voldoet aan de hoogste designeisen en voegt een variatie toe aan de portfolio aan opbergsystemen van het bedrijf. Een programma dat tegemoet komt aan de wens van de klant om zich uit te drukken. Met Planero bevestigt Vauth-Sagel wederom haar positie als drijvende kracht achter comfort systemen met zeer hoge design- en kwaliteitsstandaarden.

Vauth-Sagel

De gepoedercoate staalplaat, gevormd rond een ingelegd houten schap resulteert in een vlak design, zonder zichtbare ophangpunten. De ingelegde bodem kan gemakkelijk uitgenomen worden, voor hygiënische reiniging. Planero is verkrijgbaar voor bijna elke productgroep, zoals het hoge kastsysteem VS TAL Larder en de nieuwe hoekunits, de CORNERSTONE MAXX en de VS COR FLEX. Planero is verkrijgbaar in drie kleuren: Champagne, Lava grijs en Zilver. Vauth-Sagel producten  worden in België verdeeld door Bermabru en Berma-Decor.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%