Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een hoogstaand ontwerp én geavanceerde technologie
De bPro700-reeks is dankzij het elegante design en de vele nieuwe technologieën het neusje van de zalm voor wie veel tijd in de keuken doorbrengt.

Een hoogstaand ontwerp én geavanceerde technologie

Duurzame én steengoede huishoudapparaten, voor minder gaan ze niet bij Beko. De fabrikant werkt onvermoeibaar aan energiezuinige apparaten die bovendien makkelijker te herstellen en te recycleren zijn én die bij de consumenten in de smaak vallen.

AeroPerfect maakt gebruik van een constante luchtstroom in de oven om temperatuurschommelingen te minimaliseren.

De Arcelik-groep waartoe Beko behoort, zet zwaar in op duurzaamheid. Maar duurzaamheid is niet het enige punt dat hoog op de agenda staat. De prestaties van de apparaten zelf blijven uiteraard ook hoog op de prioriteitenlijst.

De bPro500-serie bestaat uit stijlvolle, gebruiksvriendelijke apparaten, ideaal voor levensgenieters die graag lekker koken.

Sneller en gelijkmatiger

Beko ontwikkelde met AeroPerfect een nieuwe technologie met 3D hete lucht. De ovens krijgen een nieuwe binnenkant die ervoor zorgt dat er minder warmte verloren gaat én dat de bereidingen ook sneller en perfect gelijkmatig garen. “De krachtige ventilator baseerden we op technologie uit de luchtvaartsector”, klinkt het bij de fabrikant. “Met 1650 omwentelingen per minuut stuwt deze ventilator de warmte door de oven. Bovendien is deze optimale warmteverdeling nóg effectiever dankzij de combinatie van drie weerstanden: aan de koepel, op de bodem en ringvormig. Bereidingen zijn dankzij de AeroPerfect-technologie tot 27% sneller klaar en ze garen tot 40% gelijkmatiger.”

Puur en elegant

De AeroPerfect-technologie vindt uiteraard zijn weg naar een deel van de ovens van de nieuwe Beyond-collectie. Een puur en elegantdesign, met een kenmerkende lijn uit inox, zorgt ervoor dat alle apparaten van deze nieuwe collectie passen in elke keuken. Daarnaast valt het nieuwe display met grotere en betere leesbare cijfers op, net als de nieuwe en grotere knoppen die makkelijk hanteerbaar zijn. De ovens zijn voorzien van nieuwe verlichting boven en rechts van de ovenruimte, nieuwe zijrekken, nieuwe accessoires en roosters, nieuwe ovenruimte, nieuwe koepel- en bodemweerstand,… “Een interessante feature is wel de STEAMassist-oven waarbij tijdens de bereiding stoom in de ovenruimte komt en daardoor steeds een zacht en toch knapperig resultaat oplevert. Maar ook het zacht openen en sluiten van de oven, de uitschuifbare rails en de reiniging (pyrolyse, katalyse, stoom) zijn het vermelden waard”, besluit de fabrikant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.