Platform over design en techniek in de keukenbranche
Groen licht
Innovatieve armaturen verpakt in makkelijk te recycleren of reeds gerecycleerd materiaal.

Groen licht

Hera beseft dit maar al te goed en blijft daarom haar verlichtingsgamma constant bijwerken met nieuwe en/of verbeterde toestellen.

Werkbladen en spoeltafels, kranen en toestellen tot zelfs de achterwanden… Alles krijgt, terecht, voldoende aandacht wanneer het gaat over een nieuwe keuken. Wat zeker niet over het hoofd mag gezien worden, en daar ijvert Hera uitdrukkelijk voor, is de verlichting in de keuken. En dan gaat het zeker niet alleen over de armaturen boven een keukentafel. De verlichting van het werkblad gebeurt nog heel regelmatig met armaturen die onder de keukenkast worden gemonteerd. Zichtbaar of niet, daar beslist de consument over. En Hera blijft volop haar gamma uitbreiden, met verbeterde toestellen of met totaal nieuwe modellen.

Ultravlak en modern vormgegeven, de nieuwe LED Eco-Pad F.

Groot lichtvlak

LED Sky is een van de recente toevoegingen aan het uitgebreide gamma van Hera. Deze vlakke onderbouwarmatuur met homogeen lichtvlak is een elegante en stijlvolle oplossing om de werkbladen in modernere keukens van een aangenaam licht te voorzien. Een simpele handbeweging volstaat om het licht aan en uit te doen of om te dimmen. Een homogeen lichtvlak en een stralingshoek van 110 graden garanderen dat verblinding niet zal optreden. Een hoge lichtopbrengst (390 lumen bij een verbruik van slechts 6W), een zeer goede kleurweergave (CRI>82) en het ontbreken van UV in het verspreide licht maken van LED Sky, verkrijgbaar in kleurtemperaturen 3000 en 4000K, een ideale verlichtingsoplossing. Wie dit wenst kan kiezen voor een bediening via smartphone, tablet of DALI. LED Sky is beschikbaar in het zwart of rvs. Bovendien is LED Sky ook als Dynamic White versie verkrijgbaar met een variabel instelbare kleurtemperatuur tussen 2700 en 5000K.

Hera goes Green.

Enorm plat

Compleet nieuw bij Hera, de LED Eco-Pad F met een vormgeving en voorkomen die heel veel weg heeft van de iPod Classic van Apple. Een bijzonder vlakke armatuur (slechts 5,5 millimeter!) met een lichtvlak dat zich, in tegenstelling tot de hierboven genoemde LED Sky, niet over het gehele oppervlak verspreidt. Dankzij de afwerking in geborsteld aluminium en geborsteld zwart is het een moderne en elegante verschijning. LED Eco-Pad F komt steeds in een set van twee, drie of vijf toestellen, compleet met alle kabels en aansluitingen die nodig zijn om ze met elkaar te verbinden. De master in de set beschikt over een IR-dimmer. Met heel veel eigenschappen identiek aan de LED Sky (CRI, UV, stralingshoek, kleurtemperaturen) en eveneens een hoge lichtopbrengst (200 lumen, verbruik slechts 3W) kan ook met deze nieuwkomer een werkblad mooi worden verlicht.

Hera goes Green

Overal ter wereld stijgt de aandacht voor het milieu en het klimaat. Hera ondernam de voorbije jaren tal van acties waardoor de fabrikant haar steentje bijdraagt. Zo sloot Hera zich in 2018 al aan bij de GOGREEN service van Deutsche Post DHL die garandeert dat de pakketten klimaatneutraal op hun bestemming worden afgeleverd. In oktober 2019 volgde met GLS Germany een tweede grote pakjesdienst deze denkwijze. Bovendien maakt Hera voor de verpakking van haar armaturen gebruik van makkelijk recycleerbare materialen (karton, polyethyleen) of zelfs gerecycleerd materiaal. En alle elektriciteit die nodig is in het bedrijf, wordt door Hera
zelf opgewekt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.