Platform over design en techniek in de keukenbranche
Natuurlijk nieuwe highlights en  producten uit  bruisende collectie  op Living Kitchen

Natuurlijk nieuwe highlights en producten uit bruisende collectie op Living Kitchen

Een beurs is de ideale gelegenheid om innovaties in de kijker te zetten. Caressi, producent van spoelbakken, kranen en accessoires, staat ook in 2019 weer op de Living Kitchen beurs in Keulen. Op maar liefst 235 m² worden de nieuwste producten gepresenteerd, net zoals geoptimaliseerde producten. Daar blijft het niet bij, speciaal voor de bezoekers van stand 020/021 in hal 5.2 is er live cooking met typische Hollandse gerechten. Want dat is Caressi ten top, een Hollands bedrijf met Achterhoekse mentaliteit! 

Caressi

Caressi weet een breed consumentenpubliek te interesseren.

Iedere bewuste ondernemer in de keukenbranche is vanzelfsprekend op de hoogte van de moderne Black Line serie van Caressi. Nick Bisselink van Caressi vertelt: “Om te kunnen anticiperen op de vraag uit de markt, is een complete White Line serie toegevoegd aan het assortiment: deze is elegant, strak en sportief. Ik zie deze serie echt als een serie spoelbakken en kranen die voldoet aan de vraag naar de Scandinavian en ton-sur-ton trends. Helemaal van deze tijd dus.”

Highlights: gepatenteerde Powerplug
Meer dan 90% van alle spoelbakken is inmiddels geoptimaliseerd en voorzien van de door Caressi gepatenteerde Powerplug. Volgens Bisselink zorgt een naadloze korfplug voor extra hygiëne; schoonmaak en onderhoud zijn eenvoudig en bijna kinderspel. “En dan heb ik het nog niet eens gehad over de prachtige moderne uitstraling!”

Caressi

Om te kunnen anticiperen op de vraag uit de markt, is een complete White Line serie toegevoegd aan het assortiment.

Uitbreiding BasicLine:
Bisselink legt uit dat deze serie zal worden uitgebreid met nieuwe kranen, spoelbakken en accessoires. “Ik denk dat we met deze serie een breed consumentenpubliek zullen weten te interesseren. Iedereen die ons zal bezoeken op de Living Kitchen, zal dat ook met zekerheid weten te concluderen!”   

Caressi

RVS kraan en geïntegreerde zeepdispenser.


Over Caressi BV
Caressi is producent van eersteklas spoelbakken, kranen en accessoires en levert al jaren aan de zakelijke markt. Het bedrijf staat bekend om korte levertijden. Ook wordt de organisatie breed gewaardeerd om het persoonlijk contact dat er altijd is. Caressi biedt producten voor iedere keuken; van projectkeukens tot exclusieve en op maat gemaakte keukens. De visie op kwaliteit is helder: er worden geen concessies gedaan om daarmee dan mogelijkerwijze op prijs te kunnen concurreren. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en er is veel aandacht voor een scherpe inkoop. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.