Platform over design en techniek in de keukenbranche
Onweerstaanbare charme
Sensa by Cosentino, een exotische toets in de keuken. Realisatie: Vasco Keukens & Interieur (Kalmthout)

Onweerstaanbare charme

Tekst Tom Rampelbergh   Beeld Abbin

Abbin Natuursteen, de firmanaam verklapt meteen waar de roots van de Essense firma liggen. Sinds de oprichting in 2000 profileert Abbin zich als maatwerkspecialist en draagt het een persoonlijke service en flexibiliteit hoog in het vaandel. “Dankzij een state of the art machinepark en het totaalaanbod aan steenmaterialen is zowat alles mogelijk”, aldus zaakvoerders Elise Van Den Heuvel en Stef Van Ginkel.

Visuele eenheid doorheen de woning. Realisatie: Gunther Keysers BVBA (Brecht)

Hoogste kwaliteit

Het aanbod qua echte natuursteen is groot bij Abbin: Belgische blauwe hardsteen, marmer, graniet, witsteen en kwartsiet. Abbin gaat er prat op om enkel te werken met steengroeves en leveranciers die, net zoals zij, bekend staan om hun hoge kwaliteitsstandaard. “We garanderen een superieure kwaliteit van alle maatwerk in en rond het huis of project”, klinkt het bij Elise Van Den Heuvel. “Naast de keukenwerkbladen leent natuursteen zich uitstekend tot badkamertoepassingen, vloeren en trappen, gevels, dorpels, portieken, terrassen en zwembadomboordingen. Een consequente look and feel doorheen huis en tuin.

Verregaande personalisatie

Witsteen en arduin (Belgische blauwe hardsteen uit de Carrières du Hainaut) zijn en blijven vaste waarden in het aanbod van Abbin. De zacht geaderde en meer tijdloze witte marmers doen het eveneens goed, net als de karaktervolle platen. Elise Van Den Heuvel: “Meer opvallende kleuren en marmers met uitgesproken nerven winnen inderdaad aan interesse. De grote diversiteit aan patronen en kleuren laat toe elk project in verregaande mate te personaliseren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.